groen in uw bedrijf

Bloemen en planten zorgen in huis voor een sfeervolle aankleding. Maar ook in kantoren, bedrijven en instellingen zijn bloemen en planten sfeerbepalend.

Wat dacht u van een kleurig en fleurig boeket of bloemstuk op de balie, vergadertafel, wacht- en ontvangstruimte? Of plantenbakken in diverse formaten op kantoren en in een kantine geeft medewerkers en bezoekers een huiselijke en vriendelijke indruk.

Hydroplanten en hydrokorrels

Om al dit groen ook goed te kunnen onderhouden, werken wij veel met hydroplanten en hydrokorrels. Deze veilige en milieuvriendelijke korrels zijn zowel decoratief als voedzaam voor de planten. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat groen op de werkplek stress verlagend kan zijn en klachten over droge ogen en een droge lucht kan verminderen. Zeker met een hydrocultuur is dit resultaat prima te bereiken. Wij verzorgen dit graag voor u.

Een verse bos bloemen of bloemstuk

In overleg bezorgen wij op gezette tijden een verse bos bloemen of bloemstuk. Maar ook onderhouden, verzorgen en vervangen wij planten in bedrijven, kantoren, instellingen en openbare ruimtes. Dit alles op basis van uw persoonlijke wensen en idee├źn.